Tarief

Particulier

We beginnen altijd met een gratis intakegesprek van 30 tot 60 minuten. Tijdens de intake bespreken we je coachvraag en de wederzijdse verwachtingen. Hiermee wordt de belangrijke basis gelegd voor het vervolg en het resultaat van de gesprekken.

Voor de coachingsgesprekken die na de intake volgen, is het tarief € 90 per gesprek (incl. BTW). Een gesprek duurt een uur, met een maximale uitloop van een kwartier. De hoeveelheid gesprekken hangt af van je coachvraag en je behoefte. Hierover maken we onderling een duidelijke afspraak.

Is het tarief te hoog voor je in relatie tot je draagkracht? Laat het me weten, dan kijken we of we hier in overleg een oplossing voor kunnen vinden.

Zakelijk

Trajecten voor bedrijven zijn altijd maatwerk. Daarom kan het tarief voor zakelijke vragen/gespreksseries (of het nu om coaching of leiderschapsvraagstukken gaat) mede afhangen van bijvoorbeeld de complexiteit van de vraag of de duur van de opdracht. Op basis van het intakegesprek maak ik daarom een offerte op maat voor de kosten per gesprek of voor het geheel. Hierin worden ook de bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld reiskosten meegenomen.

Algemene voorwaarden

Op alle offertes, facturen en geleverde diensten zijn de algemene voorwaarden van Audenda – Coaching & Leiderschap van toepassing.