Mijn profiel

Wat mij drijft

In mijn werk en daarbuiten vind ik het, ingegeven door mijn christelijke levensovertuiging, belangrijk om een verschil te maken. Om van waarde te zijn voor de ander. Vanuit het geloof dat je elkaar sterker kunt maken. En dat coaching een manier kan zijn om meer grip op jezelf te krijgen en effectiever te worden in je handelen. “Een lankmoedig mens overtreft een held; wie zijn geest beheerst, hem die een stad inneemt”.

Energie krijg ik van veranderingen, uitdagingen, complexe plannen en het nadenken over het menselijk handelen daarin. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde ambitie je ver kan brengen. “Het grootste gevaar voor de meesten van ons is niet dat we ons doel te hoog stellen en het niet halen, maar dat we ons doel te laag stellen en het behalen.” (Michelangelo)

Hoe mijn CV er uitziet

  • 20 jaar werkervaring, waarvan 11 jaar als leidinggevende.
  • Een mix van commerciële ervaring en overheidservaring.
  • Een oorspronkelijke opleiding in de Overheidscommunicatie, aangevuld met diverse opleidingen en trainingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, coaching en leidinggeven.

Wat mijn aanpak kenmerkt

Persoonlijk contact, concrete actie, werken vanuit een visie en gericht op het resultaat.

Ik gebruik hierbij de progressiegerichte aanpak.  Teresa Ambile en Steven Kramer van de Harvard Business School  hebben ontdekt dat het meest doorslaggevend voor een positieve innerlijke (werk)beleving het boeken van progressie is (ze noemden dit ‘het progressie principe’). Het boeken van progressie in werkzaamheden of zaken die belangrijk voor je zijn. Je ervaart dat je progressie boekt als je een kleine vooruitgang bemerkt, als je een doorbraak hebt in je werk of je situatie, als je merkt dat er een voorwaartse beweging is en als je een doel realiseert.

Deze progressiegerichte aanpak geeft energie, haalt passie naar boven en focust op datgene waarvan al (vaak onbewust!) bewezen is dat het voor joú werkt.

En, past dit profiel bij wie jij zoekt?

Laten we dan in gesprek gaan! Wie weet kunnen we samen iets goeds teweegbrengen. Ik kom graag met je in contact!