Locatie

In coachingsgesprekken is het belangrijk om geconcentreerd te kunnen zijn op jezelf en het gesprek. En om wat meer van een afstandje naar jezelf en je gebruikelijke omgeving te kunnen kijken.

De rust van ‘De Birkt’

De plek waar mijn coaching plaatsvindt, is er geknipt voor om die beide aspecten extra te stimuleren. Mijn coachruimte, ‘De Landkamer’, staat aan de rand van het grote erf van voormalige boerderij ‘De Birkt’ in Maarn, middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het enige wat er rondom de ruimte beweegt zijn de bomen, de grassprietjes en in de zomerperiode de maïsstengels.

De route naar ‘De Birkt’

De locatie bevindt zich op minder dan 10 minuten rijden vanaf de A12 en de A28. Wat betreft het laatste deel van de route:

  • Vanaf de N224 (de weg Woudenberg-Zeist) neem je de afslag/ingang Henschotermeer/camping De Heigraaf.
  • Je neemt de doorgaande route rechtdoor en gaat dan aan het eind van de weg net voor de entree van vakantiepark Laag Kanje links, en gelijk weer rechts (Dwarsweg).
  • Na ca. 200 meter is aan je rechterhand de inrit van Dwarsweg 4.
  • Vanaf het punt waar je bij het erf aankomt gezien, bevindt ‘De Landkamer’ zich diagonaal aan de andere hoek van het erf. Als je de bewegwijzering naar de parkeerplaats volgt, dan zie je ‘De Landkamer’ vanzelf.

Met het openbaar vervoer is ‘De Birkt’ het beste te bereiken met buslijn 81, halte De Heygraeff. Vanaf de halte is het 10 minuten lopen, langs bovenstaande route. Lijn 81 komt ook langs de NS-stations van Driebergen-Zeist en Veenendaal.

Liever toch een andere locatie?

Dat kan, maar houd dan wel rekening met mogelijke extra kosten (huur, reiskosten).